0728-50 06 62 zara@zarasbeauty.se

Ögonbryn & Fransar

Forma, färga eller få långa och fylliga fransar och ögonbryn med Lash Lift & Brow Lift tekniken!

Vad är Lash Lift?

Lash Lift är originalet bland franslyft som är den revolutionerande behandlingen som tagit över skönhetsvärlden. Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Zaras Beauty jobbar endast med dina naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam.

Vad är Brow Lift?

Brow Lift är det senaste inom brynvärlden som ger dig möjligheten att precis som i Lash Lift ändra riktning på dina naturliga strån. Perfekt för dig som önskar att få en mer fyllig ”brushed up look” eller om du har ostyriga bryn och vill få dem på plats. I behandlingen ingår också färg och form. Den ultimata bryn behandlingen!

Behandlingar

Brynformning 15min

Frans & brynfärgning 30min

Frans eller brynfärgning 30min

Lashlift (inkl färgning) 60 min

Dina egna fransar lyfts uppåt med hjälp av en spole och mild permanentvätska. Efter dom böjts färgas även fransarna. Detta ger ett fylligare intryck av dina egna fransar.                       Lashlift håller ca 4-8 v.

Browlift - (inkl färgning) 45 min

Få ett fylligare bryn med browlift. Vi formar stråna i en ny riktning med hjälp av permanentvätskor. Brynen får ett fint lyft. Det ingår även plockning och färgning av brynen.

Kombo lash/browlift (inkl färgning) 90 min

Dina egna fransar lyfts uppåt med hjälp av en spole och mild permanentvätska. Även brynstråna får en ny riktning. Detta ger ett fylligare intryck. Efter bryn och fransar och formats färgas stråna. Lashlift håller ca 4-8 v.