0728-50 06 62 zara@zarasbeauty.se

3D Microblading

Microblading, Shading & Powderbrows

Det finns olika tekniker inom bryntatuering. Önskar man en naturlig look med lite mer synliga bryn då kan microblading vara rätt för dig. Eller vill du kanske ha en mer sminkad look går det också, då passar powderbrows bäst. Vi har 10 års erfarenhet och hjälper dig med dina bryn. Har man mycket funderingar så tveka inte att ringa Zara och ställ dina frågor. Du kan givetvis alltid boka en kostnadsfri konsultation också.

Behandlingar

3D Microblading

Microblading innebär att man tatuerar/pigmenterar in strå för strå i ögonbrynen. Man kallar det också kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. Tekniken gör att tatueringen får en 3D-effekt (3d bryn). Detta är en manuell teknik som ger ett naturlig resultat.

Powderbrows

Powderbrows är för den som vill ha en mer markerad och ”sminkad” look. Powderbrows kallas också puderbryn eller ombrebrows.

Kombobrows

Kombobrows innebär att man kombinerar två tekniker. Microblading där man tatuerar in strå för strå och man jobbar också med olika nivåer av shading (skuggnig mellan de tatuerade stråna) för att få ytterligare 3D-effekt.