0728-50 06 62 zara@zarasbeauty.se

Naglar

Zaras Beauty erbjuder filning & formning av naglar, vårdande nagelbandskräm, handbad, putsning av nagelband, handmassage och shellack.

Vad är Shellack?

Shellack är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gellack. Det finns i många olika nyanser, det stärker dina egna naglar och håller i drygt 14 dagar. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. En annan fördel är att det torkar direkt och du kan till exempel direkt stoppa ner handen i väskan och plocka upp din plånbok utan att det blir en enda skrapa på naglarna. Med Shellack filar man inte på den naturliga nageln, vilket för att den inte riskeras att tunnas ut eller blir svag. När du ska ta bort ditt shellack-lack så tar det bara ett par minuter, och det tas bort på ett sätt som är skonsamt för naglarna.

Behandlingar

Mini Manikyr 35min

En minimanikyr är en snabbare behandling för dina naturliga naglar. Terapeuten filar, polerar och lackar dina naglar i en valfri färg, alla färger är fria från skadliga ämnen.

Manikyr 60min

En klassisk manikyr är en skön och vårdande behandling för dina händer och naturliga naglar. Terapeuten tar hand om och vårdar dina nagelband, filar och polerar dina naglar och masserar armar och händer med en skön och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en lackning .

Shellack 90min

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga naglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 2-4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

Borttagning av akryl, gel, shellack 30 min

I denna behandling får du hjälp att ta bort din gel eller akryl på ett tryggt och säkert sätt för att inte skada dina naturliga naglar. Behandlingen avslutas med en permanent lackning med gellack i valfri färg.

Shellack nytt fötter 120min

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga tånaglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

Shellack återbesök fötter 120min

Har du gellack på tårna som behöver förnyas? Då är detta rätt behandling! Ditt gamla material tunnas ut, och du får en påfyllning med nytt fräscht gellack! Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!