0728-50 06 62 zara@zarasbeauty.se

Priser på behandlingar

Zaras beauty garanterar en snygg och fräsch behandling med resonabelt pris!

Ögonbryn och fransar Priser

OBS: Återbesöket för Microblading gäller under 1-3 månader efteråt gäller följande:

900kr – Påfyllning inom 3-4 månader,

1200kr – påfyllning inom 5-12 månader.

 

3D Microblading 1900kr, 2590kr inkl. återbesök.

Microblading innebär att man tatuerar/pigmenterat in strå för strå i ögonbrynen. Man kallar det också kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. Tekniken gör att tatueringen får en 3D-effekt (3d bryn). Detta är en manuell teknik som ger ett naturlig resultat.

Powderbrows 1900kr, 2590kr inkl. återbesök.

Powderbrows är för den som vill ha en mer markerad och ”sminkad” look. Powderbrows kallas också puderbryn eller ombrebrows.

Kombobrows 2200kr, 2990kr inkl. återbesök.

Kombobrows innebär att man kombinerar två tekniker. Microblading där man tatuerar in strå för strå och man jobbar också med olika nivåer av shading (skuggnig mellan de tatuerade stråna) för att få ytterligare 3D-effekt.

Brynformning 15min, 199kr

Frans & brynfärgning 30min, 349kr

Frans eller brynfärgning 30min, 249kr

Lashlift (inkl färgning) 60 min, 500kr

Dina egna fransar lyfts uppåt med hjälp av en spole och mild permanentvätska. Efter dom böjts färgas även fransarna. Detta ger ett fylligare intryck av dina egna fransar.                       Lashlift håller ca 4-8 v.

Browlift - (inkl färgning) 45 min, 500kr

Få ett fylligare bryn med browlift. Vi formar stråna i en ny riktning med hjälp av permanentvätskor. Brynen får ett fint lyft. Det ingår även plockning och färgning av brynen.

Kombo lash/browlift (inkl färgning) 90 min, 900kr

Dina egna fransar lyfts uppåt med hjälp av en spole och mild permanentvätska. Även brynstråna får en ny riktning. Detta ger ett fylligare intryck. Efter bryn och fransar och formats färgas stråna. Lashlift håller ca 4-8 v.

Manikyr 300kr

En klassisk manikyr är en skön och vårdande behandling för dina händer och naturliga naglar. Terapeuten tar hand om och vårdar dina nagelband, filar och polerar dina naglar och masserar armar och händer med en skön och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en lackning .

Shellack 550kr

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga naglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 2-4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

Borttagning av akryl, gel, shellack 250kr

I denna behandling får du hjälp att ta bort din gel eller akryl på ett tryggt och säkert sätt för att inte skada dina naturliga naglar. Behandlingen avslutas med en permanent lackning med gellack i valfri färg.

Shellack nytt fötter 450kr

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga tånaglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

Shellack återbesök fötter 400kr

Har du gellack på tårna som behöver förnyas? Då är detta rätt behandling! Ditt gamla material tunnas ut, och du får en påfyllning med nytt fräscht gellack! Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

 

Address

Gullfossgatan 1D, kista
Stockholm, kista 16440

kontakt

(+46) 728-50 06 62
zarasbeauty@globalhouse.se

Öppettider

Mån-Fre: 08:00 – 17:00

Följ oss